Apie sapnus


Bendra informacija apie sapnus

Sapnai pagal Webster'io žodyną: "įvykių, vaizdinių, minčių seka, pasireiškianti žmogui miegant. ". Jau prieš daugiau nei aštuonis tūkstančius metų sapnai buvo vienas iš labiausiai analizuojamų reiškinių. Dažnas pasakys, kad sapnai normali žmogaus egzistencijos apraiška, egzistuojanti nuo pat pirmosios civilizacijos.

Sapnuose mes galime keliauti, būti, daryt viską, visaip ir visur. Kai sapnuojame, mes tarsi keleiviai judančiame traukinyje, negalintys kontroliuoti savo veiksmų ir keisti aplinkos: kontrolę perima mūsų pasąmonė. Kartais sapnai gali būti suprasti ir išaiškinti bendrame mūsų minčių, apmąstymų kontekte. Sapnuodami mes išliejame visa tai, kas kankina mūsų sąmonę dienos metu. Naktį, užmigę ir paskendę būsenoje, kuri mus išlaisvina, kurioje mūsų niekas nevaržo, mes galime elgtis ir daryti tai, ko kasdieniniame gyvenime sau neleidžiame.



sapnai


11 komentarų:

Anonimiškas rašė...

as jauciu vienam vaikinui labai siltus jausmus, ir vis klausiau saves ar mums lemta buti kartu,i galu gale susapnavau kad jis pasake: Jai nera vietos mano gyvenime.... bet tai vienintelis zmogus kuris mane ikvepia...

Anonimiškas rašė...

Sapnuoju kad griztu ir apsikabinu verkadam buvusiji, bet net sapne atsitraukiu ir zinau kad jis nebe mano ir taip jau kelinta naktis:/

Anonimiškas rašė...

Visi apie nelaimingą meilę, na aš nesiskiriu. Man labai patinka vienas vaikinas, ir aš jį beveik kiekvieną naktį sapnuoju, kaip jis eina, ką veikia.. Su kuo ir ką man sako. Tai labai blaško sekančią dieną po tokio sapno.

Anonimiškas rašė...

Sveiki. As visada susapnuoju kokia vieta kur dar nebuvau, po kiek laiko tenais realybej atsirandu. Viena karta sapnavau kai su drauge ejome, kazkoke tai pamiske,buvo naktis baisu labai. Ir kazkokie vyriski balsai mus seke. Mes begom,poto sustojom ir nebesupratom kur esam. ( po to sapno praejo kiek laiko, kelios dienos. Ir lygiai taip pat nutiko. Bet buvo nepamiske,o miestas.) AS pati pastebejau kad mano sapnai labai pildosi. Dabar papasakosiu tikra istorija kuri nutiko MAN.
Pries 2 metus sudege mano namai,tris dienas atgal pries ta nelaime sapnavau labai keista sapna. Zodziu sapnuoju toki burbula ir jame dega mano namukai ir as begu bandau prieiti. Kaip tik pribegu atsimusu,maciau visus artimus zmones mociute, mama,broli... Niekas nieko nepadare, ta nakti pabudau penkto ryto ir kieme truksmas buvo. Atsiguliau atgal i lova ir vel tapati sapnavau. Na ka po to sapno praejo 3 dienos ir suzinojau kad netekau visko ka turejau brangaus, raudonasis gaidys pasiglemze... Nuo tada isitikinau kad mano sapnai labai pildosi... Ir labai bijau susapnuoti vel kazka panasaus... Va tokioss tokeles...

Anonimiškas rašė...

o aš šiąnakt sapnavau labai man patinkantį vaikiną, bet jis pro mane praėjo kaip pro tusčią vietą ir net nesišnekėjo. ką tai turėtų reikšti? gal žinot?;ss

Anonimiškas rašė...

sapnavau kad namo grizau pagimdzius mergaite,buvau labai laiminga bet suzinojes ta jos tevas mus paliko. tada parasiau draugui kas atsitiko,kad taip ir taip,mus paliko mazytes tevelis . ir mes tada pradejom gyvent su juo.

Anonimiškas rašė...

sianakt sapnavau man labai patinkanti vaikina. realybej as nemanau ,kad jis atkreipia i mane demesi, jam patinka kita. Bet sapne as buvau su juo kartu ir jis buvo toks fainas bendravo su manim šiltai , net papučiavo. Ji sapnuoju pirma karta. Tik nesupratau kaip tai galejo vykti pas mano teta namuose. labai noriu sužinoti ką reiškia.

Anonimiškas rašė...

palikau savo vaikina ir susapnavau kad jis man padovanojo zieda su sidabro spalvos sirdele. labai noriu suzinoti ka tai reiskia.

Anonimiškas rašė...

as daznai sapnuoju Vaikinus ką tai turėtų reikšti?

Anonimiškas rašė...

as sapnavau kad mano viras uz vairo vairavo bet ne su ta masina o su kita ka tas sapnas reiskia

karkasinis rašė...

geriausia sapnų iš viso neprisiminti..

Rašyti komentarą

Vardo reikšmės paieška:

Sužinok dabar, ką reiškia tavo vardas!



Naujausi sapnų pasakojimai, komentarai ir aiškinimai:

Sapnų pasakojimų prenumerata.

Įveskite savo el. pašto adresą:

Kodėl ir kaip prenumeruoti ?