Spalvos

Ką reiškia spalvos sapnuose?
Išsami informacija apie spalvotus sapnus ir kiekvienos spalvos reikšmę.

spalvos, grožis, spalvų grožis

Prieš skaitydami informaciją apie spalvas ir jų reikšmę sapnuose, pirmiausiai prisiminkite ir apsvarstykite savo susikurtas kiekvienos spalvos asociacijas. Pavyzdžiui, ar kuri nors spalva jums primena konkretų žmogų, ar kūno dalį, ar kitą objektą, o galbūt spalva primena vaikystės žaislą.

Pavyzdžiui, balta spalva gali priminti mokyklą, kurioje mokėtės arba namą, kuriame augote.

Jei nepavyksta prisiminti, ką kiekviena spalva jums reiškia, žemiau rasite pateiktas bendras kiekvienos spalvos reikšmes sapnuose:

Balta / Juoda / Rožinė / Mėlyna / Rusva (smėlinė, gelsva) / Geltona / Auksinė

Balta spalva

Sapnuoti baltą spalva simbolizuoja tyrumą, taiką, nekaltumą, švarą, atsargumą, idealumą. Sapne matyti kažką balto taip pat reiškia, kad jūsų laukia kažkas visiškai naujo gyvenime. Netolimoje ateityje, o galbūt jau net dabar, jūsų gyvenime vyksta dideli ir geri pokyčiai, jūs atbundate naujai dar neišbandytai gyvenimo patirčiai.

Tačiau šio sapno alternatyva blogą žadanti: rytų kultūrose (Kinijoje, Indijoje, Japonijoje ir t.t.) baltą spalvą sapne matyti reiškia mirtį ir kančias.

Trumpai apie šio sapno reikšmę:

Save vilkint kažkokius šviesius (baltus) drabužius, matyti - didelis džiaugsmas.


Juoda spalva

Sapnuoti juodą (tamsią) spalvą reiškia nežinomybę, pavojų, paslaptį, mirtį, pyktį, neapykantą.

Jei sapnuojant jautėte malonumą ar kitokį pasitenkinimą, tai juoduma sapne gali simbolizuoti dvasingumą bei aukštą moralę.

Sapnuoti sapnus juodai baltus reiškia, kad jūs turite būti objektyvesni priimdami sprendimus gyvenime. Išlaisvinkite savo mintis ir leiskite protui laisvai rinktis tarp keletos galimų problemų sprendimų. Būkite atidesni kitiems ir jų išsakomai nuomonei bei klausykite patarimų ir būtinai juos apsvarstykite.

Juodai balto sapno alternatyvus aiškinimas teigia, kad tokio tipo spanai gali būti depresijos ar liūdesio ženklas. Jūs galite jausti, kad gyvenime trūksta jaudulio ir nuotykių.


Rožinė spalva

Rožinė spalva sapne simpolizuoja meilę, džiaugsmą, prisirišimą, gerumą ir meilumą.

Sapnuoti ką nors rožinės spalvos taip pat gali reikšti, kad įsimylėsite ar jau net dabar esate labai pamilę kitą žmogų ir ši ar būsima meilė jums suteiks daug jėgų, energijos, sveikatos.

Jei sapnuojate ryškiai rožinę spalvą, tai simbolis, kad trokštate geismo, meilės ir aistringo sekso.


Mėlyna spalva

Mėlyna spalva reiškia tiesą, išmintį, dangų, amžinybę, atsidavimą, ištikimybę ir atvirumą. Sapnuoti mėlyną spalvą, gali reikšti, kad jūs trokštate išsilaisvinti ir pabėgti nuo dabartinio gyvenimo, nuo visos gyvenimiškos rutinos. Sapnuoti mėlyną spalva taip pat simbolizuoja jūsų dvasingumą, optimizmą bei tikėjimą perspektyvia ateitimi. Mėlyna spalva sapne reiškia, kad jūs mąstote aiškiai ir užtikrintai.


Rusva spalva

Sapnuoti rusvą (smėlio, gelsvą) spalvą simbolizuoja pagrindinius, esminius, pirminius poreikius jūsų gyvenime. Tokią spalvą sapnuoti taip pat gali reikšti, kad jūs esate nešališkas ir jūsų pozicija yra neutrali įvairiais gyvenimo klausimais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Vardo reikšmės paieška:

Sužinok dabar, ką reiškia tavo vardas!



Naujausi sapnų pasakojimai, komentarai ir aiškinimai:

Sapnų pasakojimų prenumerata.

Įveskite savo el. pašto adresą:

Kodėl ir kaip prenumeruoti ?