Bučinys (bučiuotis)

Sapnų bučinys, buciniai, buciuotis, buciuoti, buckis, buckiai, lūpos, lūpa, lupos ir t.t. reikšmės:

Plačiai apie sapno bučinys (bučiuotis) reikšmes:

Sapnuoti bučinį, bučinius ar, kad bučiuojatės simbolizuoja meilę, harmoniją.

Sapnuoti kitus besibučiuojančius jūsų sapne gali reikšti, kad jūs esate per daug įsitraukę į šių žmonių asmeninį gyvenimą ir jų tarpusavio santykius. Todėl privalote duoti jiems daugiau erdvės ir laisvės.

Jei sapnuojate, kad tuojau pat ką nors pabučiuosite, bet sapnas šioje vietoje baigiasi, nutrūksta, tai reiškia, kad kol kas jūs nesate užtikrintas dėl santykių su šiuo žmogumi bei nuomonė apie jus ir šio žmogaus jausmai jums nėra aiškūs. Jūs pats ieškote galimybės būti su šiuo žmogumi, tačiau nežinote kaip tai įgyvendinti.

Heteroseksualiems sapnuoti, kad bučiuojate ką nors tos pačios lyties, reiškia, kad jūs esate savimi patenkintas ar patenkinta. Jūs atrandate savo moteriškąją arba vyriškąją pusę.

Sapnuoti, kad bučiuojate kam nors ranką, reiškia pagarbą šiam žmogui.

Sapnuoti, kad jūs bučiuojate ne savo draugą ar draugę, reiškia, kad norite bendrauti su šiuo žmogumi ir patirti neapsakomą meilės ir aistros energiją. Toks sapnas taip pat gali reikšti, kad privalote išreikšti savo seksualumą bei fantazijas, taip pažadindami savyje gludinčią aistra meilei. Tačiau yra ir šio sapno alternatyva, kuri reiškia, kad jums truksta pasitikėjimo savimi.

Jei sapnuojate, kad bučiuojate artimą draugą, reiškia, kad jūs jaučiate pagarbą šiam žmogui. O taip pat toks sapnas gali (bet nebūtinai) reikšti romantiškus jausmus šiam žmogui.

Jei sapne bučiuojate savo priešus, reiškia išdavystę, priešiškumą ir artėjančius pykčius su įsiutusiu draugu.


Trumpai apie bučinius ir bučiavimąsi sapnuose:

Ką nors bučiuoti reiškia palankumo ir meilės būtinybę;

Gauti bučinį gali reikšti malonų vizitą ir laimę meilėje.

Sapnuoti, kad bučiuojate ranką, yra sėkmės, draugystės ir laimės ženklas;

Davatką matyti kam nors rankas bučiuojant - paniekinimas;

Bučiuoti mirusįjį ar mirusius reiškia sveikatą ir ilgą gyvenimą;

Sapnuoti, kad bučiuojate kam nors į sėdynę, reiškia neištikimybę;

Bučiuoti draugus gali reikšti nelaimę draugams;

Sapnuoti, kad bučiuojate Žemę, reiškia liūdesį ir nuolankumą;

Sapnuoti, kad bučiuojate kieno nors veidą, reiškia laukiantį pavojų, tačiau viskas baigsis sėkmingai, galima ir apibusė meilė;

Vyrą - neištikimumas;

Norėti, bet negalėti bučiuotis - nuliūdimas;

Vaikus - džiaugsmingas gyvenimas;

Pabučiuotam būti - turi netikrų draugų ar išsiskyrimas su mylimu asmeniu;

Batus sapne kam nors bučiuoti - netikėtas pažeminimas.

45 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Kelios mano draugės sapnavo kad aš bučiuojuosi su vaikinu, kuris man labai patinka. Ir mes po kelių mėnesių tapome pora.

Anonimiškas rašė...

As nesenej sapnawau kad as buciuojuosi su wajkinu kuri myliu IdOmu ka tj galetu rejksti ?

Anonimiškas rašė...

sapnavau kad prilekiau prie kakzokio vaikino ir pradejau ji buciuoti :D ka tai galetu reiksti??

Anonimiškas rašė...

Buciuotis sapne reiske issiskyrima.........

Anonimiškas rašė...

Vojėtau, kaip buvo malonu sapnuoti tokį sapną ;]

Anonimiškas rašė...

Sapnavau,kad mane pribego ir pabuciavo,buvusi panele ;]

Anonimiškas rašė...

gauti bucini gausi liga, duoti bucini atiduosi liga

Sapnininkas rašė...

Jei sapnuojate, kad bučiuojate kam nors ranką, reiškia, kad jaučiate nuolankumą ir pagarbą tam žmogui.

Anonimiškas rašė...

Na o aš savo sapną gal pasąmoniškai aiškinčiau. Aš vis sapnuoju tą patį vaikiną, kad mes laiminga pora, bet jis visada išvyksta, ir sako: Palauk, aš greit grįšiu ir pabučiuoja. Niekaip nesuprantu šito....

Sapnai rašė...

Sapnuoti priešingos lyties atstovą ir norėti jį pabučiuoti gali reikšti, kad geidžiate jo ar jos. Tačiau nežinote kaip toliau jūsų santykiai klostysis:

"Jei sapnuojate, kad tuojau pat ką nors pabučiuosite, bet sapnas šioje vietoje baigiasi, nutrūksta, tai reiškia, kad kol kas jūs nesate užtikrintas dėl santykių su šiuo žmogumi bei nuomonė apie jus ir šio žmogaus jausmai jums nėra aiškūs. Jūs pats ieškote galimybės būti su šiuo žmogumi, tačiau nežinote kaip tai įgyvendinti."

Sapno bučinys (bučiuotis) reikšmės atnaujintos, tikiuosi rasite atsakymą į jus kamuojančius klausimus.

Anonimiškas rašė...

Gal kokius tris kartus sapnavau kaip buciavausi su patinkanciu vaikinu

Anonimiškas rašė...

Sapnavau, kad ant koju uzaugo ilgi ilgi plaukai ir as juos skutau. Ka tai galetu reiksti?

Anonimiškas rašė...

sapnavau kad mano vaikinas buciavosi su mano gera drauge ji taip pat sapnavo kad buciavosi su mano vaikinu... ka tai galetu reiksti?

Anonimiškas rašė...

Reiskia,kad ji per daug kisasi i jusu santykius.

Anonimiškas rašė...

butu idomu ka galetu reiksti mano sapnas... Gyvenu su vaikinu jau metus laiko, jauciu prisirisima ir meile jam, taciau turim toki pazistama, kuris man kelia jauduli ir nora artimiau pabendrauti, bet jis vedes, turi zmona...ir praita nakti sapnavau kad aistringai su juo buciuojuosi, o nuo bucinio visa net virpu is malonumo, o jis vis sako "mmm... " vienu zodziu kad jam irgi labai patinka su tokia reiksme , kad seniai jau taip ji kas nors buciavo.

Anonimiškas rašė...

Sapnavau kad as buvau su draugem.. Ir buvo man patinkantis vaikinas jis man sako ateik apsikabino.. Ir as arciau prisilenkiau ir jis pradejo mane buciuoti ka tai galetu reiksti? :O Atsakykite

Anonimiškas rašė...

Sapnavau kad buciuojuosi su buvusiuoju, mes vel tapom pora ir jis pabuciavo kita mergina, o atsiprasydamas sake kad is gailescio, ir vel mane pabuciavo. ka tai reiskia?

Vaida rašė...

sapnavau kad pirma mane mano vaikinas, o poto ji nuotveriau besibuciuojancius kampe

Anonimiškas rašė...

sapnavau, kad buciavausi su vaikinu, kuris turi pana, bet istikro patraukiai r mano demesi. ka tai galetureiksti?

Tomas rašė...

Aš sapnavau šią naktį, kad aistringai bučiuojuos su nepažįstama, bet labai gražia, mergina. Pradžioj buvo tik bučiniai karšti, o po to ir prie liežuvių perėjom.. :D Ką tai gali reikšt?

Anonimiškas rašė...

sapnavau kad buciavau labai grazu ir izymu vaikina Justin Bieber jis man atsake tuo paciu kaip noreciau kad taip buti is tikruju ka gali reiksti kai jis atsako i mano bucini tuo paciu?

Anonimiškas rašė...

Komentaras viršui. Jau biškį įsijautei :DDD Neįmanoma sapnuoti tų žmonių kurių nesi mačius. Fantazija taigi nieko nesukuria.

grazuole rašė...

as sapnavau kad buciuojuosi su savo darzelinoku ,bet staiga jis man sako ar tekesi uz manes jis sake kad tapati sapnavo ka tai reiskia????????

Simona rašė...

Idomu, ar gali du zmones sapnuoti ta pati sapna? (; po sianakt susapnuoto sapno, kai mane isimylejo visiskai nepazystamas vaikinas ir tarp musu uzsimezge grazi draugyste man iskilo toks klausimas (;

Anonimiškas rašė...

Sapnavau kazkoky kiema o ten aš su vaikinu buciavausi jaučiau jo lupas , bet jo weido nemaciau

Anonimiškas rašė...

Prasau padekite as jau kelinta nakti sapnuoju tapati sapna kad buciuojuosi su savo fizikos mokytoju. Mes su juo esame tiesiog draugai.Jis yra vedes ir turi vaiku. Ka man daryti.

Anonimiškas rašė...

Sveiki,
Šiandien sapnavau labai į domų sapną kaip pievoje pracūziškai bučiavausi su vienu vaikinu (mmm nerealus jausmas)o paskui su kitu taip pat, o tą pirmąjį laikiau už rankos.. :) Beje jų nepažįstų realybėje. Ką tai galėtų reikšti?

Anonimiškas rašė...

Pries kelias dienas sapnavau, kad mano vaikinas mane pabuciavo i lupas! Seip mes dar nesam pasibuciave, ir jis man yra kalbejes apie bucinius ta pacia diena kai susapnavau sita sapna, ka tai gali reiksti?

Anonimiškas rašė...

As siuo metu draugauju su vaikinu, bet sapne sapnavau kad stipriai buciuojuosi su savo senu klasioku su kuriuo jokiu santykiu nebuvo niekados ir niekad apie ji negalvoju. Idomu ka tai gali reiksti?

Anonimiškas rašė...

Aš susapnavau kaip čia galima pasakyti, kaip ir savo gerą pažįstamą, kuris man tikrai visai patinka, bet mes sunkokai abu sutareme esame abu skorpionai galbūt todėl. Taigi šią naktį susapnavau kad mes pasibučiavome ir man sapnas labai patiko. Esmė tame, kad aš dar ir supratau kad sapnuoju norėjau sapną pratęsti bet deja neišstengiau ir pabudau. Nesuprantu ką tai galėtų reikšti.

Anonimiškas rašė...

Sapnuoju, jog prancuziskai buciuojuosi su patinkanciu vaikinu,uzsidare tecio namu vonios kambaryje, kad nelystu vaikai kurie nezinia is kur... Ju apie 20 ... Mieste vyko svente, mes karstai buciavomes... Po bucinio isejome is vonios kambario ir mano tetis paskyre 10 vaiku priziureti mums (as labai megstu vaikus ir juos priziureti), o kitus 10 jis pasiliko sau... Pasake, kad vestumemes juos i svente ir priziuretume, o jis su kitais vaikais ateis truputi veliau... (Vaikai buvo mazdaug nuo 7 iki 10 metu). Mes su jais isedome i masina ir isvaziavome i svente... Veze mus mano mama , paleido prie sviesaforo... Islipome su visais vaikais ir nuejome is svente... Mamos masina buvo tokia kaip ji turi realybeje... Bet mama mus paleido ir nuvaziavo. Mes nuejome i svente ir pradejome prancuziskai buciuotis su juo... Vaikai isejo zaisti tolyn , bet ne per toli nuo musu, mes juos masteme gerai... Sapnas baigesi prancuzisku , kartstu buciniu... Seip man dabar 15 metu, jam 16... Ka tai galetu reiksti? Maldauju atsakykite, nes mane kamuoja nerimas del sio sapno, todel kad su tuo vaikinu nebesusirasau jau gal metus ar net du.... Maldauju atsakykite...

Anonimiškas rašė...

Ka reiskia sapnuoti buciuotis su vienuoliu kurio gyvenime nesu macius.O buciniai buvo abipusiai.Labai geras jausmas uzpludo .

nasle rašė...

esu nasle (jauno amziaus), sapnavau, kad myliuosi su bendradarbes vyru (su jais artimai nebendrauju), ir po visko jis bucioja man kojas ir sako, kad esu nuostabi. Salia sapnia visa laika yra dar viena mergina, bet ja i veiksma neitraukeme, nors ji noretu. Ka gali reiksti toks sapnas???

Anonimiškas rašė...

100 klausimu, vienas atsakymas --> NIEKO!

Anonimiškas rašė...

kai sapnuoju kad buciuojuos pastviai atsitinka kazkas negero,nemalonaus

Anonimiškas rašė...

Sapnavau kad susitikau kazkokiom salygom su lietuvos beveik garsiu zmogum. jaunas is grupes. kazkaip buciavomes. bet esme kad nesu apie ji net pagalvojusi. ka tai galetu reiksti? beje, sapne jis i mane ziurejo tokiu zvilgsniu,lyg jam patikiau..

Iveta rašė...

Nesenei susipazinau su tokiu bernu kurio tik varda zinau ir kalbejom biski.Ir kita diena ji sapnavau sapnavau kad as pas jy i namus atejnu abu nusirengiam ir atsigulam y lova pradedam buciuotis glamonetis,bet nieko daugiau ,ka jis gali rejkst?ir dar kaj atsikeliau labai gerai jauciaus.

Anonimiškas rašė...

sapnavaua jog savo mokykloje suskabinome rankomis,su man truputi pazistamu vaikinu,bet jis ne is mano mokyklos,ir kad as ji pabuciavau,ka galetu reiksti tas ranku susikabinimas ir mano pabuciavimas?

Anonimiškas rašė...

Ka gali reiksti, jei tave zombis pabuciuoja sapne, taip slapiai...? :D

Anonimiškas rašė...

as sapnavau savo buvusi vaikina, kad sveciavausi pas ji, atsisveinindama padaviau ranka, pastebejau, kad jos purvinos, taciau jis paeme man uz istiestos rankos ir eme ja buciuoti. ka tai gali reiksti?

Anonimiškas rašė...

Jau kelias naktis iš eilės sapnuoju, kad bučiuojuosi su man patinkančiu vaikinu. Su juo susipažinome vos prieš kelias dienas, nors ir mokomės vienoje mokykloje, ir realiai esame pasibučiavę. Bet vakar su juo susipykome, nors ir susitaikėme. Šiandien sapnavau, kad įlipu į autobusą, ir pamatau su juo flirtuojančias merginas, kurios aiškiai jam nepatinka. Aš atėjau, atsisėdau jam ant kelių, liepiau joms nelys, ir kai jos paklausė, dėl ko, ėmiau ir pabučiavau jį. Jis nesipriešino, o tik su mielu noru atsakė į bučinį. Kaip tai suprasti?

Anonimiškas rašė...

Sapnavau kad bičiujus su darbdavių ,taip aistringai kad prisiminus jaučiu jo prisilietimas,virpulį sapnas atrodė kad tikrai taip buvo visa dieną tada vaikščiojau galvodama apie ta bučinį

Anonimiškas rašė...

o ką galėtų reikšti kai sapnuoju, jog su savo buvusiu geru draugu slapčiomis susitikome ir norėjome pasibučiuot, tačiau dar nespėjus lūpoms susiliest kažkas sapne mus išgąsdino ir mes pabėgom. Labai norėtųsi sužinot ką tai galėtų reikšt...

Anonimiškas rašė...

Sapnavau kad buciuojuos su savo pusbroliu..... ka tai galetu reksti

Anonimiškas rašė...

As turiu merginaa ilgai draugaujam labai mylimvienas kita. Bet susapnavau jog pasibuciavau su jos buvuse geriausia drauge, bet as ir ta drauge labai to norejom ka tai reiskia?

Rašyti komentarą

Vardo reikšmės paieška:

Sužinok dabar, ką reiškia tavo vardas!



Naujausi sapnų pasakojimai, komentarai ir aiškinimai:

Sapnų pasakojimų prenumerata.

Įveskite savo el. pašto adresą:

Kodėl ir kaip prenumeruoti ?