Įsimylėjimas ir meilė

Įsimylėjimas, meilė, isimylejimas, isimyleti, myleti, mylėti, pamilti...

Įsimylėti, pamilti būtent sapne - smulkūs nusivylimai;

Sapne įsimylėjusiu būti - ateina sėkmės laikotarpis;

Padėti įsimylėjusiems sapne - esi nuoširdus;

Matyti kitus įsimylėjusius žmones - priklausomybė nuo kito žmogaus.

30 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Ką galėtų reikšti jei sapnavau, kad į mūsų klasę atėjo naujokas ir per vieną koncertą apsikabino ir pasiūlė draugaut? Šiaip nekreipčiau dėmesio, bet jau 3 naktis iš eilės sapnuoju tą patį...

Anonimiškas rašė...

ka daryti jei sapnavau savo klasioka tik su apatiniu trikotažu ?Ka tai galetu reiksti?

Anonimiškas rašė...

ka reiskia as sapnavau kad mane palieka mylimoji man 16 metu jai 15 metu mes jau 9 menesius kartu.

Anonimiškas rašė...

3 naktis sapnuoji gal todel kad tau jis patinka r nori kad jis tau pasiulytu draugauti :) man ir taip buna, ttik as merginas sapnuoju :)

Anonimiškas rašė...

as sapnavau kad pamilau kaskoke mergina bet jinai kaskaip mire o rytoi ji atejo pas mane tik kad 5 metais jaunesne ir kokes 50 minuciu sapne verkiau :D

Anonimiškas rašė...

man pirmi 2 tiko ba sapnauvau kaip pamilau kaskoke mergina o jnai dingo ir ant rytojaus jnai acirado prie duru tik 5 metais jaunesne verkiau per sapna ilgai ir acikeliau kaip is kosmaro

Anonimiškas rašė...

Sapnavau kad priejau prie vaikino su kuriuo uzsiemame bendra veikla,nesame draugai ir niekada neziurejau i ji kaip i sau tinkama,bet maniau, kad jis nuosirdus ir gabus zmogus.sapne as ateinu prie jo liudna,jis mane apkabina ir nepaleidzia,as nenoriu kad paleistu,apima begaline ramybe ir siluma.

Anonimiškas rašė...

siaip as turiu vaikina, taciau man vis dar patinka mano buves. siandien sapnavau kad vaziavome i klases ekskursija ir mano buves paeme mane uz rankos ir pasisodino salia. visa kelia as su juo linksmai buvau, jis mane net apsikabino, o mano dabartinis vakinas kazkur buvo autobuse bet as ji buvau beveik visai uzmirsus. ka tai reiskia?

Anonimiškas rašė...

ka reiskia sapnuoti kai prieina vaikinas ir pradeda mane kalbinti... Ir tada pasibaigia sapnas

Anonimiškas rašė...

Ką gelįtu reikšti, kai aš su draugais atėjome pas kelias merginas ir nzn čia gavosi kaip aš vienaj pasiūliau draugauti bet ji atsisakė, ir jos draugė jai siūlė su manim draugaiti, bet ji vistiek atsisakė, ir visą laiką jaučiu širdį tą keistą jausmą, po to sapno...

Maya rašė...

Ka tai reiskia, jei sapnavau savo meile, kurios niekada neesu macius realiai. Gal kad labai noriu pamatyti?

Anonimiškas rašė...

Ką galėtų reikšti, jei sapnavau savo vaikina, kurį labai mylėjau, bet atsirado kitas ir jis man pasiūlė būti pora ir aš sutikau, nors žinojau, kad turiu kita. Bet savo pirmajam vaikinui nieko nesakiau, bet su juo ir neisiskyriau.

Anonimiškas rašė...

Prasau kas nors atsakykit jei galit. Sapnavau, kad mano mylimasis buciuoja kita mergina mano namuose ir as tai maciau, bet negalejau nieko jam pasakyti. (musu santykiai pradejo klostytis ne kaip, o draugaujame jau 2 metus, todel man labai svarbus sis klausimas) :((((((( tikiuosi nereiskia nieko blogo.... ;((

Anonimiškas rašė...

Sapnavau žmogų, kurį myliu. Bet tas žmogus tą naktį miegojo šalia manęs. ką tai galėtų reikšti ?

Anonimiškas rašė...

Ka reiske kai sapnuoji nepazystama mergina ir su ja pasibucuoji ?

Anonimiškas rašė...

ką galėtų reikšti kai sapnavau kad išsiskyriau su savo vaikinu, bet aš su juo esu ištikrųjų išsiskyrus bet sapne jis pasakė ne man kad išsiskyrėm bet mano mamai... labai keistas sapnas buvo...

Anonimiškas rašė...

ką galėtų reikšti būti įsimylėjusiai į žmogus, kuris yra panašus į kitą asmenį ir jį jausti sapne lyg tai būtu realybėje? kažkoks keistas sapnas buvo...

Anonimiškas rašė...

kaip suprasti toki sapna kai esu su savo buvusiu vaikinu kuri myliu.bet tokroveje taip nera.

Gretė rašė...

Sapnavau sau patinkantį vaikiną su kuriuom bendraujam skypu kiekvieną vakarą iki paryčių... Sapnavau kad jis gyveno netoli... Ir kad su juo ir jo 2-ais draugais buvom pas jį... Ir šiaip "Kybinomės" ... Laikėmės už rankų,bučiavomės,kai ėjom į lauką vaikščiojom kartu... Ką tai turėtu reikšt?

Anonimiškas rašė...

O as sapnavau kad prie mokyklos sutikau mergina, mes ten ant kaskokio kurio nera tikrovej medinio suolelio, buvo salta. Ir mes kaskaip isimylejom vienas kita ir atsikeliau asarotas :D Kita diena buvo panasus tik mikroautobuse kad myliu dar viena mergina ji tokia grazi, bet tikrovej jos nemaciau.

Anonimiškas rašė...

Sveiki, ką galėtų reikšti jeigu sapnavau draugę, kuri man patinka. Ir sapnavau, jog męs sedėjome apsikabine, ką manote ?

Anonimiškas rašė...

Anonimiškas rašė... Sveiki, ką galėtų reikšti jeigu sapnavau draugę, kuri
man patinka. Ir sapnavau, jog męs sedėjome
apsikabine, ką manote ?<==sapnavau lygiai tą patį, kai šiek tiek pasidomėjau, sužinojau, kad tai reiškia išdavystę.

Anonimiškas rašė...

Ka galetu reiksti:
Man patinkanti mergaite mokykloje pasake ''As myliu Laura'' ( mergaite). Jos abi mano klasiokes. Ir paskui ta man patinkanti nuolat prie jos vaiksciodavo,kaip pasake.

Anonimiškas rašė...

Ka reiskia sapnuoti 4 naktis tapati vaikina, o jis mano klasiokas, plius sapne jis man pasiulo draugauti ir mes tampam pora ir taip jau 4 naktis ?

Anonimiškas rašė...

Ka reiskia kai man ziauriai patinkantis vaikinas sapne yra mano vaikinas ir mas esame pora?

Anonimiškas rašė...

Ką galėtų reikšti jei šianakt sapnavau jog lyg ir esu pagrobta ,bet tai nebuvo tas tikras pagrobimas ,tai lyg koks žaidimas. tik žinau ,jog negaliu palikti tos patalpos ,kurioje esu (todėl ir pavadinau pagrobimu). Joje yra keli žmonės tik labai ryšikiai mačiau vieno vyriškio veidą, tamsūs plaukai, tamsi apranga, kelių dienų šeriai ant veido. Tikriausiai per jį buvau laikoma toje patalpoje, tačiau negaliu sakyti ,jog preiš savo valia, tai lyg ir ėmė man patikti ,visai kaip koks žaidimas (WTF?? niekad tokių nesmaonių nesapnuodavau ;D) paskui atsimenu bėgau nuo jo ,slėpiausi kažkokiame pastate ,tačiau pati pasidaviau ,kad mane surastų ,nes galiausiai tas pagrobėjas ėmė man patikti....ką tokia nesąmonė gali reikšti? :)

Anonimiškas rašė...

ka galetu reiksti jei sianakt sapnavau savo buvusia mergina kuri mane paliko pries tris sav,as jos paklausiau ar tu gryzai,ji atsake taip as gryzau,as paklausiau ar tai ne sapnas,ji atsake kad ne,ir prabudau

Anonimiškas rašė...

Sapnavau vaikiną, kuris man labai patinka jau ilgą laiką, mes esam klasiokai, bet nieko daugiau, na kartais išeinam į lauką ir gan dažnai bendraujam mokykloje. Ir sapne mes rašinėjomės, tačiau aš jam neatrašiau tik perskaičiau žinutes, paskui mokykloje mes susitikome kabinete, jis mane apsikabino, pabučiavo ir pakvietė pasivaikščiot, bet aš negalėjau nes kaip tik turėjau išvažiuot kažkur su keliais klasės draugais. Ką tai galėtų reikšt?

Anonimiškas rašė...

Sapnavau kad esu mokykloje ir prie manes priėjo kažkur matytas vaikinas,jis pradėjo su manim kalbėti,vaikščioti kartu.Tada kaižkaip atsidūrėme prie mokyklos lango palangės ir jis mane apkabino,tada mes nuėjom į 1 aukšta,o ten ant suolelio sedėjo mano tėtis,aš tėčiui nieko nesakiau tesiog žiūrėjau jam į akis tada tas vaikinas priėjo prie manes ir kažką tylei pasakė,aš pradėjau eiti laiptais į 2aukšta tada jis pagriebė mane už rankos ir tarė:-Aš visur būsiu su tavim :).Aš daviau jam ranka ir greit užlipome laiptais į viršu.Nuėjome prie palangės kur buvo mano ir jo klasiokai,jis mane užsikėlė ant palangės atsistojo priš mane,apkabino ir pabučiavo.Tada baigėsi sapnas,aš apie jį visa diena galvoju ir toks keistas jausmas širdį dabar,labai noriu kad tai įvyktu realybėje...Ką tai galėtu reikšti? :)))))))

Anonimiškas rašė...

Tie anonimai,kurie sapnuoja savo meiles ir realybej,viskas paprasta ir nereikia jokiu tu sapninku.Tiesiog jus ir esat isimileje :-) Man tas pats.As taip pat esu isimilejus ir neviena karta sapnuoju savo meile ir tane sapne visados kamuoja pavydas ir grauzia sazine ir jis tiesiog manes nepastebi...Taip ir yra realybej....Jis yra isimilejes kita,tai man ir "renkasi" tokue sapnai.Visie sapnai kyla is jausmu ir minciu :-) O tiems,kuriems sapnuojasi nepazystami,bandykit pasikapstyti giliau.Sekmes :-)

Rašyti komentarą

Vardo reikšmės paieška:

Sužinok dabar, ką reiškia tavo vardas!



Naujausi sapnų pasakojimai, komentarai ir aiškinimai:

Sapnų pasakojimų prenumerata.

Įveskite savo el. pašto adresą:

Kodėl ir kaip prenumeruoti ?