Senasis lietuvių sapnininkas

sapnininkas, sapnaiPagrindinis žaidimo prizas "Senasis lietuvių sapnininkas":

Anotacija:
""Didžiajame lietuvių sapnininke" sakoma: "Brangus Broleli ir brangi Seserėle, saugokis nusidėjimų, kurie kenkia Tau ir Tavo artimui. O skaitydamas "Sapnininką" pats labai gerai numanai, kad niekam skriaudos nepadarysi, tik bėdos išvengsi, savo kožną žingsnį apgalvosi. Jei viskuo tuo netiki, o ir labai į širdį nereikia dėtis, pažaisk su "Sapnininku" ir savimi pačiu. Prie kai kurių svarbesnių sapnų pritaikyti paveikslėliai, kurie negana, kad padailina knygą, bet pagelbsti skaitytojui įsivaizduoti ir įsigilinti į sapno mintį bei turinį"."

Leidykla "Magilė" / 2006 / puslapių sk. 470 


12 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Sapnavau ir jau paryčiais, klibančius 3-ris krūminius dantis. Vienam reikėjo man ištikrųjų u-dėt plomba, tai jis man pats iškrito, o tie kiti du, tai aš juos klibinau ir su liežuviu išstumiau,kraujo nebuvo, skausmo taip pat, tai turėjo reikšti tolimo giminaičio mirtį, bet mirė ne giminaitis , o artimos draugės tėvas ir visai netikėta mirtimi, už nepilnai mėnesio.

Sapnininkas rašė...

Alina, aciu uz sapna. Palikite savo el.pasto adresa. Arba parasykite laiska i [email protected]

Anonimiškas rašė...

sianakt sapnavau, kad buvau persekiojama begales baltu ziurkiu. Kur tik beeiciau, kur tik bebegciau jos visad mane persekiojo. Dienos metu gatveje, vakarop tuneliuose, miskuose...baisiai ju bijojau. Negana to, kad jos mane sekiojo, kartais viena kita uzsokdavo ant sprando. Bet nieko skaudaus nedarydavo. Tiesiog uzsokdavo, apuostydavo ir nusokdavo. O as vis begau, begau...Tik niekaip pabegt negalejau. Pabudau baisiai p vargusi ir suprakaitavusi, lyg is tikruju buciau begusi :)
Ka tai galetu reiksti?
Mano el. pastas [email protected]

Sapnininkas rašė...

Aciu dalyvavusiems. Knyga padovanota Karolinai.

Anonimiškas rašė...

Sapnuoti karves žinia apie artimo zmogaus mirti. Isitikinau....

Anonimiškas rašė...

sapnavau,jog beeinant namo mane uzpuole didelis juodas suo. As jo nebijojau nes zinojau kad ji draugiskas, o jis mane uz rankos su dantimis paciupo ir laiko,lyg neapsispresdamas kasti, ar zaidziant papurtyti. tada as issigandau ir pabudau.
kita diena suzinojau, kad artimas tamsaus gymio zmogus, gan negraziai mane apkalbejo.

Anonimiškas rašė...

sapnavau dideli juoda suni, kuris paemes dantimis uz rankos vede prie mazu suniuku.

Unknown rašė...

mano mama seniau sapnavo lėktuvo katastrofą. lėktuvas nukrito į vandenį. žuvo visi...išsigelbėjo tik viena mergaitė liko gyva. po kiek laiko žiniose pasirodė naujienos apie lėktuvo katastrofą. ir sapnas išsipildė, tik jo reikšmė turėjo būti planai neišsipildys. dabar mano mama susapnavo vėl lėktuvų katastrofas. vienas krito, nežinia kas jam nutiko, o kitas kildamas užkabino orouosto bokštą krito ant pakilimo tako po to trenkėsi į vaikų darželį, bet šio sapno reikšmė, taipogi, planų neišsipildymą pranašauja. taigi dar katastrofų nebuvo ir laukiam žinių. šeipjau geriau būtų, kad neišsipildytų ši kraupi pranašystė, tačiau..

Anonimiškas rašė...

sapnavau, kad man iskrito plomba, paskui nuejau pas odontologa, atrodo ruosesi plombuoti, bet sapnas taip ir nutruko, dar maciau ir kita negrazu savo danti, atrodo toks pajuodes buvo ir ji taip pat ruosesi taisyti. idomu ka tai galetu reiksti?

Anonimiškas rašė...

Sapnavau kad is danties iskrito plomba ka tai reiskia?

Anonimiškas rašė...

Sapnavau savo vestuves, ka tai reiskia? :) aciu :)

lašelis rašė...

Gal yra šis sapnininkas PDF formate?

Rašyti komentarą

Vardo reikšmės paieška:

Sužinok dabar, ką reiškia tavo vardas!



Naujausi sapnų pasakojimai, komentarai ir aiškinimai:

Sapnų pasakojimų prenumerata.

Įveskite savo el. pašto adresą:

Kodėl ir kaip prenumeruoti ?