Liftas ir liftai

Sapnuoti liftą, bet juo nekilti reiškia, kad yra viltis ir būdas išspręsti Jus varginančias problemas, išvengiant pagundų ir nemalonumų;

Sustojęs liftas - pavojai.

Jeigu sapnuojate, kad kylate liftu į viršų, vadinasi, greitai pasieksite aukštą padėtį visuomenėje ir praturtėsite.

Jeigu sapne liftu leidžiatės žemyn, - laukite nesėkmių.

Jeigu sapnuojate, kad liftas, iš kurio išėjote, leidžiasi žemyn - išvengsite kažkokių nemalonumų;

Matyti aukštyn kylantį liftą - įspėjimas, kad būtumėte atsargus.

7 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Sapnavau liftą, pradžioje juo užkilau, o po kurio laiko juo kilo kiti žmonės, tačiau nesėkmingai. Lifto trosas nutrūko ir liftas nugarmėjo žemyn su visais jame buvusiais žmonėmis. Aš sapne tai stebėjau iš viršaus. Košmaras!

Ineta rašė...

Jau šlykštesnio sapno susapnuot tikrai negalėjau..........
Sapnavau, kad kažkaip buvo mūsų (Studenčių) koncertas, po padainavimo pasikvietėm vieną vaikinuką į sceną ir nusivedėm jį į užkuliusius, o ten kažkaip vedžiojau aš jį po kambarius visokius ir liepiau kažko ieškot ar įvykdyt kažkokias užduotis. Tiksliai neprisimenu dabar jau. Bet esmė tame, kad mes paskui pradėjom piešti kartu ant to paties lapo. Ir kažkaip atsidūrėm ligoninės palatoj. Paskui toje palatoje buvo liftas, ir jis labai stirginėjo. Seselė pasakė, kad jis greit suges. Mes ten toliau piešėm piešėm ir aš taip žiūriu į tą liftą ir jis pastrigo, paskui atstrigo, išlindo iš savo lifto šachtos ir įkrito į kažkokią skylę, tame lifte buvo žmonių. Pasigirdo didelis "boom", supratau, kad liftas nukrito. Paskui žmonių klyksmai, seselės išbėgo iš palatos ir nubėgo laiptais žemyn, mes su tuo vaikinuku nieko nedarėm, tik sėdėjom ir žiūrėjom vienas į kitą visiškai sustingę. Tada man paskambino mama ir pasakė, kad lifte esantys žmonės sužeisti, o visi kiti, ant kurių nukrito tas liftas - žuvo. Tada aš su tuo vaikinuku bėgom pažiūrėt visko į apačią ir taip nutrūko mano sapnas. :(

Anonimiškas rašė...

Aš dažniausiai sapnuoju,kad leidžiuosi liftu žemyn ir vos tik liftas pradeda leistis aš tarsi atsiplėšiu nuo lifto(pakylu aukštyn nuo grindų). Na gal supratote,nes nemoku to paaiškinti. Ir taip būna kiekvieną katą,kai tik sapnuoju liftą.Ačiū Dievui,kad nesapnuoju jog liftas sugenda :)

Anonimiškas rašė...

o as sapnavau , kad lipu i lifta ir jis sustoja tada labai letai pradeda kilti i virsu ir atsirandu kazkokiame neesanciame kambaryje kur daug liftu tada sutinku drauge ir pereinu i kita lifta ir islipu i savo buta . tame sapne man kazkaip svaigo labai galva.

Anonimiškas rašė...

as irgi sapnuoju kai kazkas cia rase, kad liftas zemyn leidzias ir pakylu nuo grindu, ka cia reikskia, idomu

Anonimiškas rašė...

Sapnavau, kad vaikščiojau su draugėmis parduotuvėje. Tada jom sakau, kad noriu nuvažiuoti žemyn liftu. Įlipau į liftą, jo išorinės durys užsidarė, o vidinės ne. Tada liftas staigiai pradėjo važiuoti žemyn. Aš atsisėdau ant žemės ir pradėjau verkt. Bandžiau dar rankom jį stabdyt. Kai jau buvau prie žemės liftas atsidarė, ten buvo darbininkai, klausė ar aš nesusižeidus. Sakiau, kad ne, nors mano rankos buvo nubrozdintos. Tada ėjau ieškoti draugių, bet jų neberadau..

Sapnuoti šitą sapną tikrai buvo baisu :D

Anonimiškas rašė...

na o as sapnavau kad kalbuosi su savo pusesere, tuomet atsisveikinom ir ji yliko i lifta, lifto durys neuzsidare, ir pamaciau jog liftas tiesiog pradejo kristi zemyn su ja nzn gal is 10 auksto.. Galiausiai man nubegus zemyn as pamaciau kraupiausia vaizda kad is jos belike mesgaliai visos galunes nuplestos.. Zodziu saltiena liko is zmogaus. Net nezinau nei kaip paaiskint toki sapna, ar jai istikruju gresia pavojus ar tai tebuvo nesveikas sapnas o ne kokia pranasyste..?

Rašyti komentarą

Vardo reikšmės paieška:

Sužinok dabar, ką reiškia tavo vardas!



Naujausi sapnų pasakojimai, komentarai ir aiškinimai:

Sapnų pasakojimų prenumerata.

Įveskite savo el. pašto adresą:

Kodėl ir kaip prenumeruoti ?