Vestuvės

Būti jose - nevedusiems arti vedybos ar tiesiog surasit gerą išeitį iš keblios padėties; vedusiems - dažniausiai šeimos pagausėjimas nusimato - vaikai;

Šokti vestuvėse - pasisaugokite iš kitos lyties apkalbų.

Sapnuoti vestuves ir jose regėti daug žmonių - išgąstis.

Matyti linksmas vestuves, bet jose nedalyvauti, reiškia gėdą ir sumišimą.

Sapne regėti vestuvininkus prie altoriaus reiškia blogas naujienas arba barnius su artimais žmonėmis;

Sapnuoti savo vaikų vestuves - geras ženklas -būsite visų gerbiami ir mylimi.

Pačiam vestuves kelti - prarasite draugą.

Vestuvių muziką girdėti - turėsite išlaidų ar neišvengsite liūdesio.

Jeigu mergina sapne priėmė pasiūlymą tuoktis, vadinasi, ji paklausys kitų nuomonės, o pažadai jos neapvils.

Jeigu mergina sapnuoja, kad jos vedyboms nepritaria tėvai - sužadėtuvės neįvyks.

Jeigu ji sapne mato, kad jos mylimasis veda kitą, - nerimas ir baimė.

Jeigu mergina sapnuoja slaptas vedybas, vadinasi ji sužinos apie mylimojo neigiamus charakterio bruožus, galbūt net su juo išsiskirs.

Jeigu moteris regi kažkieno vestuves, kuriose žmonės apsivilkę gedulo drabužiais, vadinasi ji liūdės dėl nelaimingo savo draugės arba giminaitės likimo.

Jeigu jauna moteris regi savo vestuves ir ką nors, apsivilkusį gedulo drabužiais, - jos šeimyninis gyvenimas nebus laimingas.

Jeigu sapnuojate savo draugės vestuves, - maloni kelionė gali neįvykti dėl nemalonių siurprizų.

Vesti sapne paleistuvę - neturėsite vaikų.

Nevedusiam sapnuoti, kad jis jau vedęs - blogas ženklas.

Sapne vesti savo žmoną ar tekėti už savo vyro - liga ir liūdesys.

55 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Uzjauciu ssapnavusius vestuves... :( Sapnavau vestuves, po poros menesiu mire mano tevelis... :( UZJAUCIU...

Anonimiškas rašė...

esu istekejusi pries 2 menesius ir susapnavau savo vestuves ir po 1 men issiskiriau su savo vyru:{

Anonimiškas rašė...

man labai gaila, kad issipilde liudnoji sapno reiksme :(

Anonimiškas rašė...

ka daryti as jau kelis kartus sapnavau save per prievarta tekant uz savo mylimojo. pabudus jauciausi klaikiai.as neistekejus.

Anonimiškas rašė...

Susapnavau savo vestuves, ir po 1savaites mire ilgai su mumis gyvenes tapes seimos nariu ir draugu, labai visu mylimas kaciukas. ;{{

LUX rašė...

Neitema sapnavau vestuves :D

Anonimiškas rašė...

Sapnavau, kad mano giminaitis man pasiūlė tuoktis, o aš sutikau.;DDD Bet vestuvės neįvyko, aš ten nepasirodžiau.;D Kietai.. žvengiau aš atsikėlusi.;D Kaip galima už savo giminaičio tekėti..;DD Na jis yra mano dėdė, jaunas, mes gerai sutariame, nors ir retai matomės.;D Bet daugiau tar mūsų nieko nėra.;D Kvaili sapnai ir tiek..;D

Anonimiškas rašė...

O ka riskia jai paveluoji i savo paties vestuve! Ir dar suknele vestuvine per maza buvo! Kosmaras!!! (netekejus ir dar greit nesiruosiu)

Anonimiškas rašė...

sapnavau save su juoda suknele,o pries ta sapna pries miega labai susipykau su draugu

Anonimiškas rašė...

sapnavau kad esu su balta suknia , be nejau prie altoriaus ka tai galetu reiksti?

Anonimiškas rašė...

sapnavau kad tuokiaus su vienu vaikinu bet jo vestuvese nebuvo. buvau tik as viena ir daugiau nieko kai gryzau tam vaikinui sakiau kad jis mano vyras ir rodziau jam savo vestuvini zieda...

Anonimiškas rašė...

as sapnavau kad susituokiau nepilnametis ir as nenorejau pasakyti mamai bet ji pasake ,ir noreciau suzinoti ka reiskia as ja pazystu ir nesenaij jin man patiko bet is nevilties meciau viltis kad as su ja busiu artimas(padekit suzinot ka reiskia sapnai apie ja?)

Anonimiškas rašė...

sapnavau, kad jau vedes mano draugas vede savo zmona, kita diena issiskyriau su savo vaikinu ... :(

Anonimiškas rašė...

Ka galetu reiksti kai sapnuoji savo vestuve taip:as su juo prie altoriaus,jis uzmauna man zieda ir pabega,o as pradedu verkt?

Sapnai rašė...

Bėgimas - galite sugretinti šio ir sapno apie vestuves reikšmes.
Bet greičiausiai Jus kamuoja netikrumo jausmas dėl ateities ir baimė pradėti naują gyvenimo etapą.

Anonimiškas rašė...

ka reiskia sapne jaunajai buti su balta suknele ir juodu vėliumu?

Anonimiškas rašė...

Sapnavau, kad nenoriu tuoktis, nes nepažinojau jaunikio ir buvau per jauna, bet mama liepė tuoktis, nes viskas jau suplanuota. Tačiau aš iš savo vestuvių pabėgau.. Ką tai galėtų reikšti?

Anonimiškas rašė...

Jau antra karta sapnuoju savo vestuves. Bet jos tokios klaikios: viena karta mama su dede stovi kieme ir sumaste uzdegti veliniu zvakes, atseit bus grazu, o antra karta sapnavau, kad velkuosi rozine savo suknele, o mano vyras su paprstu kostiumu, nors turejo buti su baltu. Prasau padekit, nes viena karta kai sapnavau, kad iskrito mano balti dantys, po poros savaiciu senelis mire... Dar turiu senele, taigi labai bijau, kad nebutu jai ko.... :(

Anonimiškas rašė...

Man yra teke susidurti su tokia reiksme. Pirma karta pries 10 metu. Veliau sia vasara. Per savaite sapnavau gal trejas savo vestuves. Buvo klaiku. Sapnavau, kad tevai mane verte teketi už nemylimo žmogaus. Na, kai sapnavau trečia karta, pabėgau ir pabudau. O pries tai negalėdavau pabusti. Na kolkas nieko blogo neįvyko. Esu girdėjusi, kad savas vestuves yra blogai sapnuoti, nes gali ištikti liga arba mirtis. Nemalonus jausmas ryte.

Sapnininkas rašė...

Sapnai - tai jūsų pasąmonės ir realaus gyvenimo mišinys. Ne tik geri jausmai, bet ir jūsų baimės persikelia į sapnus, tačiau nepaisant to reikia žvelgti optimistiškai.

Jūsų sapnas įvairiapusiškas, todėl konkretaus atskymo greit negaliu pateik. Bet privalau nudžiuginti, kad rožinė spalva sapne simpolizuoja meilę, džiaugsmą, prisirišimą, gerumą ir meilumą. O žvakė sapne gali simbolizuoti sėkmę ir viltį, kuri jus pasieks mažais žingsneliais.

Anonimiškas rašė...

sapnavau sianakt vestuves.. vestuves vyko tik tarp manes ir mano BUVUSIO draugo, su kuriuo nebebendrauju, daugiau zmoniu vestuvese nedalyvavo.. nei kunigo nei nieko, tik mes du.. sapno pradzioj dziaugiausi suknele, kad ji grazi ir visa kita, bet veliau, paprasiau jaunojo, kad suverztu sukneles nugaroj esancius raistelius.. jis atsake, kad ir taip viskas isvirte, suverzta.. o as is to pykcio ir gal realios nemeiles moviau slapta nuo jo, kuo tolyn, kiek kojos nesa..
ir realiai is visokiu prietaru vis esu girdejus, kad vestuves sapnuoti nera gerai...
bet guodziu save tuo, kad is vakaro internete prisiziurejau ivairiu vestuviu fotografiju draugu, pazistamu ir siaip visokiu vestuviu foto darbu.. gal tdl ir susapnavau..
antras atvejis kuo save guodziu, kazkaip tarp draugiu yra tox prietaras, kad sapnai is sekmadienio i pirmadieni nakti sapnuoti neissipildo..

Anonimiškas rašė...

vestuviu nesapnuoju

Anonimiškas rašė...

Sianakt sapnavau, kad mano mokytoja mane supirso su vienu garsiu Lietuvoje zmogumi. Jis jaunas ir t.t., patrauklus vyras. As aceit pas ji nuejau, mes pasnekejom, o kita diena as su juo susitikau, bet jis atrode, kaip mano draugas, bet as zinojau, kad ten tas garsus zmogus is tikro. Bet mokykloj mane mate, kaip su draugu. Mes ten glaustemes, nes nu as galvojau, kad cia tas zmogus, o visiems 'atrode', kad as cia prie draugo nei is sio, nei is to glaustytis pradejau. Visiskai nesuprantu ka tai galetu reiksti.

viktorija rašė...

Sapnavau, kad nusprendziau tuoktis ir tai daryti rytoj, tai skubejau, begau, ruosiausi, dziaugiausai, su draugemis tvarkem man plaukus, ir staiga atejo jaunikis, o ten mano pirmoji meile, labai nustebau, liepe mums pasibuciuot, as taip atkisau lupas ir pakstelejom, o jo lupos buvo saltos ir kietos, ir tada prisiminiau savo vaikino minkstas ir kartstas lupas ir pradejau saukti, kad vestuviu nebus!!! na as dabar drauauju su vaikinu, galvojam apie vestuves, nesupratau kodel sapne buvau apie ji pamirsus ir tik pabuciavus kita prisiminiau apie ji ir labai blogai jauciausi tada....

viktorija rašė...

Nerandu niekur reiksmes ka reiskia sapnuoti ruosimasi vestuvems, bet joms neiivykti. be to dabar negaliu pagalvoti apie ta savo pirmaja meile, ma ndabar jis toks atstumiantis, nezinau kodel as ji isimylejusi buvau ir kodel butent ji sapnavau.. :/

A. rašė...

Sianakt sapnavau, kad rytoj ruosiuosi teketi uz savo pazistamo, kurio nemyliu (nors realiame gyvenime turiu drauga R., su kuriuo planuojame kartu gyventi), nors visi zinojo, kad myliu savo drauga R. Bet verte tevai, nes balius buvo jau suorganizuotas. Lipant laiptais, isgirdau kaip mano seses snekejo apie vestuves (nors is tiesu ju neturiu), tuomet nusileidau ir pradejau mustissu viena ju:)) Ka gali reiksti tokios vestuves?

Anonimiškas rašė...

Jau antrą kartą sapnuoju, kad pabėgu iš savo vestuvių. Kai jau ateina tas laikas keliauti prie altoriaus, nors nei bažnyčios ar ko nors panašaus nesimato, apsisuku ir bėgu. Taip pat sapnavau, kad labai bijojau susituokti bažnyčioje, nes nežinojau ar tas jaunikis, kurio net neįsivaizdavau ir nežinojau su kuo tuokiuos, man skirtas. Ką tai galėtų reikšti? Esu netekėjusi. Širdies draugo neturiu.

Anonimiškas rašė...

o as sapnavau sianakt, kad ruosiuos teket uz savo vaikino.. bet kai paziuriu i veidrodi taip baisiai apsirengus, kazkokia zydra suknute, pasibaisejau ir sakau nenoriu as tokia negrazi zenytis, tai ir nebuvo vestuviu.. ka tai galetu reiksti?
Aciu uz atsakyma.

Anonimiškas rašė...

praejusia nakti sapnavau savo vestuves su daug uz save vyresniu ir jau vedusui vyru, as tu vestuviu niekajp nenorejau bet is ju net nebegau tiesiog viska juokais leizdavau kol rejkejo ejti prie altoriaus labai isigandau ir vis galvojau ,, kaip man rejkes toliau gyvent``as netekejus, noreciau suzinot ka taj rejske, visi buvo apsirenge sviesiai

Anonimiškas rašė...

sapnavau,kad esu apsirengusi vestuvine suknele,grazi,balta,bet visas priekis permatomas,kaproninis,ir man taip nesmagu,nepatogu...

Gabiuks rašė...

as tai sapnavau kad as esu zaidime gta san andreas ir ten labai daug sautuvu as paimiau toki viana gera ir mane nusove kur tas vaidina per svetimi tas plikis:)

Anonimiškas rašė...

mano tai draugas atrode kaip tikras pabaisa

Sapnuotoja rašė...

Sapnavau, kad esu namie apsivilkusi pusta nuotakos suknele, atejo jaunikis (dabartinis mano vaikinas) ir as jam pasakiau, kad as nenoriu teketi dar, kad per anksti dar ir, kad galesime susituokti po keletos metu, dar pamenu, kad sapne labai mama viskuo rupinosi, jauciau baime ir nenorejau nuvilti mamos, bet visvien neistekejau. Gal galite paaskinti sapno reiksme? :)

Anonimiškas rašė...

Sapnavau, kad istekejau uz savo vaikino ir netrukus susilaukeme vaiko. Ka tai galetu reiksti?

Anonimiškas rašė...

sapnavau savo vestuves kad išteku už savo buvusio vyro. Kazin ka tai galetu reiksti?

Anonimiškas rašė...

Aš sapnavau, kad zagse turėjom mauti jau žiedelius, bet tėvai pasakė, kad juos nupirks tada kai esit į bažnyčią, tai taip ir palikau ištekėjusi, bet be žiedelio :( net nelabai suprantu kokia būtų jo reiksmė

Anonimiškas rašė...

Sapnavau, kad isteku uz vaikino kuri esu isimilejus taciau siuo metu mes nesam dar pora, sapnas buvo toks grazus kad net nesinorejo pabusti, taciau dabar mane kankina mintis ka jis galetu reiksti?

Vestuviu Fotografas rašė...

O ka reiskia sapnuoti kad fotografuoji vestuves? :))

Vestuves rašė...

Sapnavau kad per vestuves vietoj ziedu ceremonijos metu ne nuiminejau bet uzmovinejau keliaraisti , galetu apie keliaraisti kokia reiksme but

Anonimiškas rašė...

Sapnavau kad ruosiausi vestuvems-dariausi sukuosena ir tvarkiausi nagus,taciau niekur nerandu reiksmes,nes paciu vestuviu nebuvo. Tai taip ir likau nieko nesupratus :D

Anonimiškas rašė...

sapnavau kad mano jaunele sesuo apsirengus vestuvine suknele ir es kartu masinoi vaziojam kaskur....

Anonimiškas rašė...

jo sapnuoti gerai, bet.....
jau gal 5 karta sapnuoju as savo vestuves, bet jos tokios be galo iseina....sapnuoju, kad as deviu balta suknele ir akmenuotu keliu begu i baznycia, bet niekaip prie jos nepieinu kiek beskubeciau, o kai jau nueinu nei vieno svecio ten nelieka tuomet. sapnuoju, kad vestuves mano bet visi alei vieno juodais drabuziais svencia jas, bet toks kaip save ten ir nematau, bet jauciu kad ten esu. o geriausias sapnas spanuoju, kad esu sename, anksciau gyventame namo kieme ir ten vel balius visi normaliai apsivilke tik as jaunoji visai prastais rubais sposkau i visus ir visas, visur kur kitur akys mano laksto. o po namo kiema ratais greita ryscia jodineja vyriskis su rudu zirgu, tokiu graziu, ir kad joja joja tarytum kas ji veja. o man taip grazu. as jo ir klausiu ko cia blaskotes, o jis visdar ratais ratais aplink visa keima aplink svecius, isnyksta i miska ,tai vel atsiradna. poto as matau, kad begioja kazkokia kkumelaite be balno be nikeo, as ja graziais zodzias kalbinau ir priklabinau, glostau ji manes klauso. ir prijoja tas vyriksas, jis sako kad jo cia zirgas ir jis niekaip jo nepagavo. as nustebau , akip tokio gero zirgo niekas nepagaun, tiklsiau kumeles. jis ja pasiime ir isjojo, sakydamas kad galiu kada noriu su juo jodineti.
na zodziu be zodziu....

Anonimiškas rašė...

savo sapne buvau labai laiminga.su savo vaikinu nusprendem eksprontu susituokti.taip viska ir padareme.rubu nepamenu.pamenu tik tiek kad verkiau is laimes ir is jaudulio,baznycioje nei as nei jis nepasakem priesaikos zodziu,nes drebejo balsai :)ziedu neturejiome,bet ju ir nereikalavo. ir staiga prie musu prisijiunge dar viena pora norinti susituokt.moteris atsistojo salia manes o vyras atsistojo salia mano vaikino. ir sapnas buaigesi :( realiam gyvenime mes jau keturis metus gyvenam drauge,turim dviejiu metuku vaika,bet apie vestuves manasis negalvoja.ka tas sapnas galetu reiksti?as jame buvau nenusakomai laiminga.

juodlige rašė...

"Sapnavau, kad mano giminaitis man pasiūlė tuoktis, o aš sutikau.;DDD Bet vestuvės neįvyko, aš ten nepasirodžiau."
Aš irgi sapnavau, kad man pusbrolis pasiūlė tuoktis. Turėjo būti slaptos vedybos. Jau sutartu laiku jis su kostiumu manęs laukė, o aš dar žiūrinėjau save su balta suknele veidrodyje vonioje. Tada pagalvojau, kad labai gražu, bet čia kažkokia nesąmonė. Nusivilkau suknelę ir palikau jį laukiantį.
Draugą turiu, bet apie vedybas dar negalvojame. Ką galėtų reikšti tokie sapnai?

Anonimiškas rašė...

savo vestuvėse juodais puošniais rūbais.

Anonimiškas rašė...

sapnavau save su vestuvine suknele (balta) prie altoriaus stovejau maciau svecius bet vis nesulaukiau jaunojo,o turejom eiti paveiksluotis nesulaukusi labai nerimavau ir isejau viena paveiksluotis paskui jis atejo bet nezinau kas jis buvo nemaciau veido nieko.esu istekejusi ka tai galetu reiksti ,pries kelias dienas vyras sapnavo irgi save vestuvese.neramu jei galit atrasykit

Anonimiškas rašė...

blet pastovei ka as besapnuociau reiskia blogai tai palmirai gal negera negera nieko teigiamo nemato

Anonimiškas rašė...

juokinga tai su kuo tuokiausi:D
tuokiausi su princu xD viskas gerai susituokem poto vaziavom y namus tie namai buvo dideli na kai tie bendrabuciai iejom y namus bet kartu ir mano mama ir seses kuriu neturiu.. namai labai grazus ir t...t
Bet poto kaskaip mano vyras(princas) virto mano teciu.
sapnavau kad tuokiausi 15m :DDD atsibudusi juokiausi net

Anonimiškas rašė...

sapnavau kad tuokiausi su savo vaikinu bet del to abejojau galvojau apie kita bet vistiek tekejau, taciau prie altoriaus jis man pasake ne...as labai supykau puoliau i isterija...

Anonimiškas rašė...

Sapnavau savo vestuves, buvau apsirengusi gražią baltą suknelę, po to mama padėjo pasidaryti šukuoseną, bet vestuvėse nebuvo jaunikio buvau aš mama ir kažkokie žmonės. Per vestuves priėjusi prie stalo nebuvau labai laiminga.
Kažin ką tai galėtu reikšti? Nes esu netekėjusi ir dabar net antros pusės neturiu.

Anonimiškas rašė...

Šiakankt antrą kartą sapnavau save su vestuvine suknele. Pirmą kartą - prieš ištekant pirmą kartą. Šį kartą ruošiuosi antrom vestuvėms :) Pirmą kartą buvau su balta suknele ir važiavau į santuokų rūmus troleibusu :) Šį kartą rengiausi rožinę vestuvinę suknelę. Bet kažkodėl mano ružavos pėdkelnės švietė iš po suknelės :D kike žinau sapnuoti ružavą vestuvinę suknelę reiškia meilę ir sėkmę. Tikiu, kad šį kartą viskas bus gerai ;)

Anonimiškas rašė...

Sapnavau, kad susituokiau su savo vaikinu, kuri labai myliu. Bet pn to galvojau ar gerai padariau, nes labai jauna istekejau. Ka tai g gali reiksti?

Unknown rašė...

Sianakti sapnavau kaip ir savo vestuves,net nezinau kaip as ten atsiduriau,buvau su ilga ilga balta pusta suknele,su tokiom pat suknelem buvo dar dvi paneles tik viena is ju vilkejo juoda,jaunikis buvo labai grazus ir visiskai man nepazystamas veidas,tada jis turejo pasirinkti viena is musu ir pasirinko mane,bet kaip viskas baigesi nepamenu,gal galetumete pasakyti ka reiskia toks sapnas?

Anonimiškas rašė...

sapnavau labai greitai surengtas vestuves su mano buvusiu draugu... dave matuotis man butent juodas trumpas sukneles su juodu veliumu...bet visos sukneles man netiko, krito,buvo dideles... tuo ir baiges sapnas, prie altoriaus nezengiau..
Labai noreciau suzinoti ka tai galetu reiksti, nes kiek skaiciau , tai visos reiksmes veda prie blogu santykiu su antraja puse..o kaip tik pas mus siuo metu yra sioks toks nesutarimas...dar esu girdejusi ,kad pagal horoskopa mano vaikinas gali buti man neistikimas pirmaja metu puse... ar tas sapnas patvirtins visa tai?

Unknown rašė...

As sapnavau, kad tuokiuosi su savai mylimuoju.. as buvau apsirengus balta suknele, bet ta diena buvo pasakyta kazkokia tiesa kuri mus abu nuliudino ir dingo visas noras.... mes liudejom bet vakare atsventem... ka tai galetu reiksti... ir be to pries keles minutes su juo isiiskyrem...

Rašyti komentarą

Vardo reikšmės paieška:

Sužinok dabar, ką reiškia tavo vardas!



Naujausi sapnų pasakojimai, komentarai ir aiškinimai:

Sapnų pasakojimų prenumerata.

Įveskite savo el. pašto adresą:

Kodėl ir kaip prenumeruoti ?