Vyras (žmogus)

Sapnuoti seną vyrą ar vyrus- ilgas gyvenimas;

Matyti stambų - patirsite malonių valandėlių;

Jaunas vyras ar vyrai - rūpesčiai;

Girtą vyrą regėti - bus barnių.

24 komentarai:

Anonimiškas rašė...

ka reiskia sapnuoti buvusi vyra ir jo seima?

Anonimiškas rašė...

Sapnavau vaikina. Pirma karta ji regejau. Jis buvo labai mielas draugiskas, nes vienas kitam labai patikome. :D ka tai galetu reiksti?

Anonimiškas rašė...

daznai sapnuoju buvusi vyra.ir nezinau kodel jis ateina i mano sapnus.

Anonimiškas rašė...

man ir taip daznai buna....

Anonimiškas rašė...

šianakt sapnavau kad man 17 metu ir tevai per prievarta nori ištekinti mane už pusbrolio tačiau aš pabegu iš bažnyčios ir susiduriu su jaunu turtingu vyru kuris mane nusiveda į ta pačia bažnyčia ir be tevu sutikimo veda o paskui mane išsiveža į užsieny.....
Ką tai reiškia?...

Anonimiškas rašė...

ka reiske daznai sapnuoti svetima vyra

Anonimiškas rašė...

as sapnavau,kad vidutinio amziaus vyras mane persekioja,net nori nusizudyti del meiles man.as vis nuo jo begu,slepiuosi,bet sapno gale as su juo pasilieku.ka tai galetu reikst?

Anonimiškas rašė...

paskutini menesi daznai sapnuoju, kad draugauju vis su kitu mielu vaikinu (buvo ir pazistamu, ir ne). su vienu glamonejausi sapne. ir vaikinai dauguma uz mane jaunesni. siuo metu as draugauju su vaikinu, bet jo nesapnuoju. ka tai galetu reiksti?

Anonimiškas rašė...

sapnavau savo kursioka kurio net vardo nežinau,ka tai galėtu reiksti?Taip buvo kelis kartus

Anonimiškas rašė...

sapnavau, kad vyras mane paliko,del kitos,as realei pazystu ta pana bet ji visai iskitos operos,as daznai sapnuoju kad vyras mane isduoda su kitom,o si karta jis mane paliko, ka tai galetu reiksti?

Anonimiškas rašė...

Jau ne karta sapnuoju, kad mane pagrobia..
Pirma karta kai tai sanavau, tai privaziavo baltas autobusiukas ir mane pagavo kazkokie zmones ir imete i autobusa, o ten buvo gyvuliai, bet is to autobuso as pabegau kazkaip.. Kita karta sapnavau,kad vaiksciojau po miskeli ir kazkoks namelis ten buvo, uzejau i ji ir kazka vyrai ten dare bloga, tada jie mane pamate pagavo ir suriso..
O trecia karta,, tai kai ejau pas draugo sese ir uzpuole mane 3 bernai ir nese kazkur, bet isgelbejo mane draugo sese su savo dukromis..
Ka tai galetu reiksti?

Anonimiškas rašė...

as paskutiniu metu labai daznai sapnuoju savo buvusi vaikina,ka tai reiskia?turiu jau vyra ir dukrele,esu istekejus apie 3 metus,ir dabar labai daznai pradejau sapnuoti buvusi...

Anonimiškas rašė...

ka reiskia sapnuoti buvusi vaikina,,su kuriuo pradejau romana bet nutraukiau del vaiko tevo,,as ji sapnuoju du metus,,bet anksiau jam nebuvau abejinga o db sapnuoju,,,kad bunu su juo rba kad jis nenori buti su manimi,,

Anonimiškas rašė...

jau du metus sapnuoju trys savo paskutinius vaikinus, o draugauju du metus visai su kitu.. ka tai galetu reiksti? labai,labai daznai juos sapnuoju, vos ne kiekviena diena, jai sapna prisimenu tai visada kazkuris jame buvo

Anonimiškas rašė...

Jau nekartą sapnavau savo klasioką.. Vieną ir tą patį.. Jaučiu jam simpatiją, bet nežinau ar jis jaučia man tą patį. Paskutiniame sapne mes atsisveikindami pasibučiavome ir išėjome kas sau.. Praeitame sapne sapnavau, jog jis mane pakvietė eiti kažkur dviese, be jokių draugų.. Ką šie sapnai galėtų reikšti?

Anonimiškas rašė...

jau apie metus sapnuoju du vaikinus. Ispradziu buvo vienas o dabar jau du. As visada nuo ju begu o jie bando mane pagauti. Ju veidu niekada nematau, lug butu itstrinta trintuku. Vienas yra blondinas su baltais rubais o kitas yra rudaplaukis ir juodais rubais. Prasau padeti ka tai galetu reiksti?

Anonimiškas rašė...

sapnuoju kad miegu su pažystamu vyru jis mane apkabines bučiuoja į žanda. ka reiskia toks sapnas.

Anonimiškas rašė...

daznai sapnuodavau savo buvusi klasioka, ir galit patiketi, po skyrybu su savo vyru, dabar jau kuris laikas gyvenu su savo buvusiu klasioku.Mes laimingi!

Anonimiškas rašė...

daznai sapnuodavau savo klasioka, po skyrybu su savo vyru , su sapnuotu klasioku dabar mes jau kuris laikas gyvename drauge, esame laimingi! Galite tuo patiketi?

Anonimiškas rašė...

daznai sapnuodavau savo klasioka, mes mokykloj jautem vienas kitam simpatija. Dabar, issiskyrus su savo vyru, mes su sapnuotu klasioku gyvenam drauge. Paciai tai labai netiketa! Mes esam laimingi!

Anonimiškas rašė...

sapnavau buvusy vaikina,su jo zmona,jie gulejo lovoi o as tai maciau ir dar zinojau ,kad ji ta jo zmona laukiasi.Zodziu ji dar prasibudinejo,o as sviesa uzgesint norejau ,kad ji manes nematytu.K as gali pasakyt,ka tai gal reiksti?

Anonimiškas rašė...

aš sapnavau tapati asmeni du kartus iš eilės kuris man patinka, o kita kart dar kartą sapnavau jį. Ką tai reiškia?

Anonimiškas rašė...

aš sapnavau,kad mano buvęs su kuriuo esu jau išsiskyrus metus,mane užkalbina(jis realem gyvenime negali manęs pakest,turi mergina) tada pradeda pasakot kaip jam sunku buvo be manęs,kiek daug kartų norėjo ateit ir prašyt,kad grįžčiau,bet jam principai neleido,tada apsikabinom aš pradėjau verkt ir pasakiau jam,kad jei jis kažko tikis dabar,tai nieko nebus nes turi merginą,tada kažkaip gavos,kad daug žmonių tarp jų ir mes ieškojom,kažkokio blogiuko, ir aš tarp jų buvau pagrindinė ir jie turėjo visi išvažiuot o aš viena likt ir kovot su juo,tai aš pamačiau ant gėlės puokštės širdutę su žodžiais i love you forever ir padaviau jam apsiverkus. Ir apskritai,jį sapnuoju ateinat atsiprašant labai dažnai

Anonimiškas rašė...

Man jau atsibodo sapnuoti buvusi vyra ir niekaip nerandu ka tai gali reiksti jau prejo 3 metai po skyribu bet vis tiek beveik kekviena nakti jis ateina ir ateina y mano sapnus padeeeeeeeeeeeeeeekit!!!!!skyribos buvo labai ziaurios po pasirasimo teisme daugiau niekada nesutikau jo.Ka tai reiske kodel?????

Rašyti komentarą

Vardo reikšmės paieška:

Sužinok dabar, ką reiškia tavo vardas!



Naujausi sapnų pasakojimai, komentarai ir aiškinimai:

Sapnų pasakojimų prenumerata.

Įveskite savo el. pašto adresą:

Kodėl ir kaip prenumeruoti ?