Parama vaikams "Kalėdų Stebuklas"

Parduotuvių tinklas "IKI" kviečia visus prisidėti prie Kalėdinių vaikų svajonių pildymo skurstančiose Lietuvos šeimose.

"Lietuvoje gyvena daugybė skurstančių vaikų, pas kuriuos Kalėdos šiemet ateis tuščiomis. Tikriausiai Tu ir pats tai žinai, bet stengiesi negalvoti, juk pakeisti nieko negali...
Netiesa – gali! Ir visiškai paprastai. Padovanok žaisliuką bent vienam vaikiukui! Sakai, paties piniginėje švilpauja vėjai? Užverk ją – Tau jos neprireiks.
IKI skelbia internetinę gerumo akciją ir kviečia joje dalyvauti visus, kam tai rūpi. Pinigų yra – reikia juos panaudoti. Kaip?
Specialus akcijos skydelis – tai pinigų mygtukas, kurį paspaudus akcijos sąskaita automatiškai papildoma 5 ct. Surinkus pakankamą sumą, bus perkami žaisliukai, kuriuos per Kalėdas išdalinsime sunkiau besiverčiančių šeimų vaikams."
Jums tereikia paspausti paramos skydelį, esantį svetainės kairėje. Nelikite abejingi, juk tiek nedaug tereikia, kad mažųjų svajonės bent iš dalies būtų išpildytos. Dalinkis svetainės nuoroda su draugais ir taip dar labiau prisidėk prie šios akcijos įgyvendinimo.

Kalėdų Dvasia jau plasdena ore ir geros valios žmonės tikriausiai organizuoja įvairiapusę pagalbą skurstantiems ar kitaip nuskriaustiems, bet informacijos apie socialines akcijas Kalėdine tematika ne tiek jau daug atradau internete:
  1. Kalėdinė labdaros mugė, kurią organizuoja Kokonas, R.Štainerio gydomosios pedagogikos centro auklėtiniams.
Jei žinote daugiau, praneškite: [email protected]

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Vardo reikšmės paieška:

Sužinok dabar, ką reiškia tavo vardas!



Naujausi sapnų pasakojimai, komentarai ir aiškinimai:

Sapnų pasakojimų prenumerata.

Įveskite savo el. pašto adresą:

Kodėl ir kaip prenumeruoti ?