Dantys

Sapnų dantys, dantis, dantenos, supuvę dantys, sugedę dantys, valyti dantis ir kt. reikšmės:

dantys, sypsena, dantis, burna, moters sypsena

Sapnuoti, kad jūs turite supuvusius ar kitaip sugedusius arba dar tik gendančius dantis reiškia, kad jūsų sveikata ir/arba verslas (darbas) dideliame pavojuje. Šis sapnas perspėja apie galimai gresiančią nelaimę. Priežastys šio galimo pavojaus yra nelaiku ir ne vietoje ištarti klaidingi ar kvaili žodžiai, ir būtent jie dabar grįžta bumerangu.

Sapnuoti švytinčius dantis reiškia, kad jus aplankys laimė ir visi ar dalis jūsų troškimų išsipildys.

Sapnuoti, kad valote dantis, simbolizuoja jūsų didelį pasitikėjimą, gerą kovą už būvį ir nemenką agresyvumą. Tačiau jums reikia gerai pažvelgti į save iš šono ir iš naujo įvertinti savo interesus. Galbūt jūs nesijaučiate taip gerai, kaip galite ir dėl to truputėlį nerimaujate.


Trumpai apie šio sapno galimas reikšmes:

Dirbtiniai - apsirikimas;

Išrauti dantys - liausi santykiavęs, bendravęs su įkyrėliu, žinia apie artimo mirtį;

Valyti juos - vargsti dėl kitų, bet esi laimingas;

Balti, gražūs, sveiki - sveiki vaikai, nauda, lengvas uždarbis;

Skaudantys, nesveiki - neteksi gero draugo;

Sapne turėti dantį labiau už kitus išsiskišusį - barniai, nesutarimai, nesantaika;

Auksinius ar sidabrinius dantis sapnuoti vargstantiems - turtas, o turtingiems - nuostoliai;

Klibantys dantys - kažkas turi blogų ketinimų jūsų atžvilgiu,trukdymai;

Dygstantys dantys - permainos, pasikeitimai gyvenime;

Platūs ir ilgi dantys - sėkmė, sveikata;

Dilstantys dantys - nuostoliai, vargas, nuovargis;

Dantis sau ar kitam išmušti - nuostoliai, nemalonumai.


Kiti panašūs sapnai: Bedantis, be dantų

Sapnų reikšmės iš sapnininkas.cn: Dantys, Bedantis

24 komentarai:

Anonimiškas rašė...

truputi skauda danti ir esu pas dantista ir jis ruosiasi apziureti ta mano danti

Anonimiškas rašė...

jai sapnuoji kad dantys su skausmu iškrito ir vėl ataugo ką reiškia ?

Anonimiškas rašė...

istraukti kirmele is vaiko ausies

Anonimiškas rašė...

o ka reiskia kai sapnuoji viena sapna kad tau iskrenta 3-4 dantys tiesiog i ranka,o po savaites sapnuoji ta pati sapna ir prisimeni kad jie tau tuoj turi krist bet buni susiciaupes ir ptoto iskrenta visi iki vieno?

Sapnai rašė...

Jei sapne dantys iškrenta, skaitykite sapną "Bedantis"

Anonimiškas rašė...

jei sapne iskrenta dantys, laukite artimo zmogaus mirties. man taip pat sapne iskrito dantys ir po poros savaiciu senelis mire.. ir mociute taip pat paaiskino sita sapna... senoliu ismintis vis del o daug ka reiskia...

Anonimiškas rašė...

ka reiskai sapnas, kuriame man atskilo dalis danties?

Sapnininkas rašė...

Sapnuoti, kad esate be dantų ar jų netekote/netenkate reiškia, jūsų nesugebėjimą pasiekti užsibrėžtus tikslus bei kitus svarbius interesus, norus. Daugiau apie bedančius.

Anonimiškas rašė...

sapnas:
su liezuviu kazkaip palieciau krūmini danti pries paskutini, ir iskrito plomba, tada man pradejo klibėti pries paskutinis ir paskutinis dantis, palieciau juos pirstu ir iskrito jie man i ranka abu, bet jie buvo sulipe tarsi vienas dantis, bet suvokiau, kad jie yra du, tada pajutau kad dygsta naujas protinis dantis, kraujo nepamenu, regis gal ir buvo laselis, nes apziurinejau juos, kodel nebego man kraujas is duobutes, ir labai gerai jauciau kad tu dantu nebera, liezuvis pats lindo i ta vieta, ir kai juokiausi, stengiausi paslepti ta skyle, nes labai gerai matesi, pirmi keli dantys ir tuscias tarpas toliau. ka tai galetu reiksti?

Anonimiškas rašė...

ka reiskia sapnas, kuriame man atskilo dalis iltinio danties?

Anonimiškas rašė...

sapnavau kad vaikui isdygo pirmasis dantukas ir jis buvo stiklinis,parasykite ka tai galetu reiksti?

Anonimiškas rašė...

sapnavau kad vaikui isdygo pirmasis dantukas ir jis buvo stiklinis,parasykite ka tai galetu reiksti?

Anonimiškas rašė...

labas . sapnavau kad mano dantis luzo per puse ar kas nors zino ka tai galetu reiksti? jai galite atsiuskite atsakyma email pastu [email protected] dekui

Anonimiškas rašė...

as sapnavau kad visi dantys iskrito .. verkiau .. o jie krito man i rankas.. siaubas.. kiek zinau tai reiskia didziulus vargus ir netekty ..

Anonimiškas rašė...

Beveik nuolat sapnuoju, kad man kliba arba iškrenta kuris nors dantukas.. :(( Netikiu, kad sapnai yra pranašai. Manau, kad tai yra pasekmė..
O jei tiesa, kas šiame straipsnyje rašoma, matyt išgyvenu kažkokią frustaciją, kuri išnyra mano sapnuose būtent tokiu pavidalu. :(

Anonimiškas rašė...

Ka reiskia sapnuoti breketus? Sapne jie nebuvo ant dantu, bet ju buvo visur prideta ir as niekaip negalejau suprasti kam jie reikalingi ?

Anonimiškas rašė...

sapnavau kad isitraukiau danti pats kuris buvo pries tai apvilktas ,israukiau nukrito ant zemes ,pakeliau o jis nikscio didzio pageltes sugedes lengvai perlauziu o ten metalas kazkoks kuri taisant buvo idejus stomotologe,bet jis toks be kraujo svarus..tas didis jo saknis dideles br..

Anonimiškas rašė...

sapnavau, kad pas mane ant dantu breketai. ka tai gali reiksti?

Anonimiškas rašė...

sapnavau, kad nuo veno danties pliomba pradejo "lydytis", poto iskrito virsutiniu lyg dantu "ipakavimas" (zinot kai buna saldainiai ir popierelis, tai saldainis lieka, o popierelis nukrenta, tai su dantim taip pat, tas "uzvalkalas" nukrito, o visa kita liko) ;/ klaiku tiesiog

Anonimiškas rašė...

svieki as visalaika sapnuoju dantis bet man nieks neatsitinka : pries kelis menesiu sapnavau sapnus apie jos bet jie buvo skirtingi : kaip visi dantys kliba, kaip priekinie is pradziu pradeda kristi paskuj galinie, ir kaip valgau vis iskrenta dantis, ir dar sapnavau kaip dantu plokstele isijemiau man pradejo klibti dantys vienas virsutinis kitas apatinis, ispradziu apatinis pas iskrito be klibedamas, o virsutiny pati isiroviau. kas galetu rieksti sitiei sapnai? aciu uz atsakyma

Anonimiškas rašė...

Sveiki šiandien sapnavau, kad man iškrito dantis, bet kraujas nebego. Tas dantis buvo, lyg ir nepageidaujamas, kaip būtų mano dantis vienas atgal išėjęs. Aš jį ištraukiau į save, o ne į išorę. Labai norėčiau sužinoti ką tai reiškai. Ačiū iš karto : ))

Anonimiškas rašė...

ka reiskia kai issirauni pats sau 3 dantis ir jie buna su krauju? Prasau jei kas galit atrasykit i mano emeila [email protected]

lukonautas rašė...

Preita nakti sapnavau kad gavau dovanu nauja danti, du kartus! Dantiste ideji nauha danti bet buvo rudos ar auksines spalvos...tikiuos auksinis buvo:)

Gabija rašė...

Sveiki. As niekaip negaliu surasti ka mano sapnas galetu reiksti. Buvo lyg ziema ir as 3 kartus virtau ir susitrenkiau dantis. Tik is trecio karto man pradejo kraujuot. Ka pamenu tai kad grynai maciau saco 4 priekinius,virsutinius dantis (jie buvo grazus, balti) ir labai daug kraujo aplink juos, tiesiog trysko, bet as vistiek maciau tuos 4 dantis labai ryskiai. Butu idomu ar gero or blogo tiketis :)

Rašyti komentarą

Vardo reikšmės paieška:

Sužinok dabar, ką reiškia tavo vardas!



Naujausi sapnų pasakojimai, komentarai ir aiškinimai:

Sapnų pasakojimų prenumerata.

Įveskite savo el. pašto adresą:

Kodėl ir kaip prenumeruoti ?